Over Ons

Bij Slaapspecialist Topslapen helpen wij je graag!

Onze webshop Topslapen.nl is een onderdeel van onze winkels Slaapspecialist Topslapen gevestigd in Arnhem en Elst.

In de webshop vind je een gedeelte van ons complete assortiment van onze winkels.

Ben je toe aan een lekker bed en wil je liever bij ons langskomen?
Bezoek dan een van onze fysieke winkels.

Ons team

Topslapen.nl is onderdeel van onze fysieke winkels. Slaapspecialist Topslapen is al sinds 1988 gevestigd is in het centrum van ArnhemIn augustus 2018 hebben wij vol trots onze 2e winkel Slaapspecialist Topslapen in hartje Elst bij Nijmegen mogen openen!

In oktober 2020 heb ik, Charlotte Pouwels (dochter van Ton Pouwels) het stokje in Arnhem overgenomen en ben ik verantwoordelijk voor beide winkels in Arnhem en Elst alsmede onze webshop Slaapwinkel.nl 

Tevens vindt je op beide locaties een Vandyck Experience store waar je de gehele collectie van Vandyck kunt komen bewonderen.

Slapen is onze passie! Het team van Topslapen staat iedere dag met heel veel plezier in onze winkels voor je klaar om je te mogen voorzien van het beste slaapadvies.
Bij ons staat persoonlijk en deskundig advies, een goede service en het leveren van alleen dé beste slaapproducten hoog in het vaandel.

Je wilt toch ook uitgerust wakker worden?

Een uitgeslapen groet van het Team van Slaapspecialist Topslapen. 

CHARLOTTE POUWELS

CHARLOTTE POUWELS

Eigenaresse

Het slapen vak is er met de paplepel ingegoten. Ik kwam als kind natuurlijk al veel in de winkel van mijn vader.

Ik ben nu ruim 15 jaar werkzaam in het slapen vak. Voordat ik mijn eerste eigen beddenzaak opende heb ik diverse inkoop- en verkoopfuncties vervuld waar ik ontzettend veel over slapen heb geleerd.

PATRICIA GIELENS

PATRICIA GIELENS

Slaapspecialist en adviseur

Klanten komen vaak bij ons met lichamelijke klachten en slapen niet lekker.

Samen met de klant proberen we door middel van vragen, luisteren en een passend advies de oplossing te vinden. Wanneer de klant dan na een paar weken komt vertellen dat de klachten verminderd of zelfs weg zijn denk ik wat heb ik toch een mooi vak.

MIRJAM  KRUDDE

MIRJAM KRUDDE

Slaapspecialist en adviseur

Wij hebben een groot vaste klantenbestand, waarvan je de klanten vaak meerdere keren terug ziet in de winkel.

Hierdoor bouw je met de klanten ook een band op, wat het erg leuk maakt en voor de klanten ben je ook een vertrouwd gezicht.

ALEXANDRA WINTERS

ALEXANDRA WINTERS

Slaapspecialist en adviseur

Het adviseren van mensen, zodat ze niet alleen dat kopen wat het beste bij hun slaaprust past, maar dat ze na aankoop ook met een goed gevoel de winkel uit gaan. Ook het helpen om een keuze te maken bij bed- en badtextiel is leuk. 

Onze merken

Contact