For U Body Kussen

Veel mensen met onder andere reuma, astma, rug problemen en spier- of gewrichtsproblemen hebben moeite om een fijne slaaphouding te vinden.
Het For-U-Body kussen kan zeer effectief het ongemak van veel voorkomende aandoeningen met spierspanning en gewrichtspijn verminderen.
Dit slaaphouding kussen is ongelooflijk veelzijdig en helpt u om het hele lichaam te ondersteunen, zodat alle spieren en gewrichten zich kunnen ontspannen.Chronische rugpijn5 tot 10% van de bevolking heeft chronische rugpijn en 90% van alle zwangere vrouwen hebben er echt last van.
De U vorm van het “For-U-Body” kussen maakt het mogelijk, dat het lichaam zich kan uit strekken en toch volledig ondersteund wordt.

for u body kussenAstma, reumatische aandoeningen, gewrichten

Het “For-U-Body” kussen kan ook worden gebruikt om gezwollen benen, voeten of andere delen van het lichaam te verminderen, door een veel betere doorbloeding.
Het For-U-Body kussen kan ook als zitkussen worden gebruikt en is de oplossing voor mensen met astma, reuma, spier-aandoeningen en rugproblemen. (Een tevreden klant met ernstige rugpijn vertelde mij ooit, al was het kussen € 600,- dan nog zou ik het aanschaffen).
Het senior kussen wordt geleverd met een zachte stretch sloop.
Uiteraard is het handig om een extra sloop te hebben voor in de was. Die hebben we als stretch sloop, deze kunt u los bij bestellen voor € 59,-

Ons “For-U-Body” kussen is gevuld met het unieke Fossfill ™ Superior vulmateriaal en kunnen worden gewassen op 60 ° C en gedroogd bij lage temperaturen.
De FOR-U-BODY-kussens zijn Hypo-allergeen, Anti-Huisstofmijt, Geurloos en Flame-resistent.

Let op !
Er is veel namaak met goedkope, polyester staafjes i.p.v. echte Fossfill.
Deze hebben echter niet het comfort van onze For-U-Body-Pillows.