anti nekpijn kussen

Anti Nekpijn kussen

anti nekpijn kussenJaren geleden is het Anti Nekpijn Pillow door Ton Pouwels, van Topslapen, ontwikkeld in samen werking met een ergonoom, zenuwarts en een kussenfabrikant.
Natuurlijk staat de tijd niet stil, en de ontwikkelingen en inzichten in ergonomisch slapen ook niet.

Daarom zijn wij dit anti nekpijn kussen blijven aanpassen aan de wensen van de consument.

Het belangrijkste onderdeel, de neksteun is natuurlijk gebleven.

Welke hoogtes en type anti nekpijn kussen zijn er?

Er zijn drie hoogtes 9cm, 11cm en 13cm
In soft en medium natuur-latex
Met een Stretch-tijk of met een Dons-tijk

dons-schuinDe 9cm latex/dons medium uitvoering wordt meestal door vrouwen gekocht.
De 11cm latex/stretch medium door mannen.
Mannelijke zijslapers  met brede schouders gaan meestal voor de 13cm.

De soft uitvoeringen zijn speciaal voor die mensen, die wel een neksteun kussen willen, maar zonder dat deze nadrukkelijk voelbaar aanwezig is. Deze kussens zijn uitermate geschikt voor rugslapers.

Molton

Het Anti Nekpijn Kussen wordt geleverd met een molton sloop. Indien u deze molton (opgekamde katoen) regelmatig wast, behoudt het kussen langer zijn veerkracht en dus de ondersteuning.

Door in de toekomst te gaan slapen met de Anti Nekpijn Pillow en het Slaapmaatje schep je voor jezelf een optimaal slaapcomfort. Het lichaam (wervels en spieren) wordt in stabiele zijligging, veel beter ondersteund. Daardoor zal de pijn afnemen en kun je van een veel betere nachtrust genieten.

Juiste keuze maken is niet moeilijk

Voor de meeste mensen is het kiezen van het juiste nek ondersteunende hoofd kussen moeilijk.
In de winkel van beddenspecialist Topslapen te Arnhem krijgt u altijd een persoonlijk advies op maat, zodat u zeker weet dat u met het voor u meest ideale kussen de winkel uitgaat.

Veel van onze klanten hadden nekpijn of hoofdpijn, maar met het juiste advies slapen zij nu met het ,,Slaapmaatje en op de ,,Anti Nekpijn Pillow”.
Jammer genoeg zijn er nog steeds Nederlanders met nek- en hoofdpijn, die hiervan niet weten en nog dagelijks slapen op een synthetisch opschudkussen.

Levensduur

Goede neksteun kussens gaan circa 4 tot 5 jaar mee, daarna zal de veerkracht afnemen, waardoor uw nek minder goed ondersteund wordt.
Ook uit hygiënisch oogpunt en door de huisstofmijt, is het beter om uw hoofdkussen elke 5 jaar te vervangen.