Verkeerd kussen

Besef dat een goed ondersteunend bed in combinatie met een goed ondersteunend hoofdkussen eigenlijk van levensbelang zijn.

Wat is een verkeerd kussen?

Een verkeerd kussen is een kussen, dat niet je nek (het zwakste onderdeel van je lichaam) goed ondersteund, als je in de diepe slaap volledig ontspannen bent. Meestal zijn het goedkope synthetische opvul kussens. Deze gaan pletten bij je nek en ondersteunen alleen je hoofd i.p.v. je nek.

Koop een neksteun kussen!

Ook neksteun kussens zijn er in vele soorten en maten. Een goed neksteun kussen is meestal minder groot, + 40 cm i.p.v. 60 cm (zodoende ligt het kussen bij een 7 zone matras in de juiste zone) en is gemaakt van natuur latex. Er zijn ook neksteunkussens van synthetische latex (goedkoper) traagschuim (warm) en geltex of gelfoam.

Vele kussens op de markt

Er zijn vele kussens op de markt en vaak worden zij voor weinig geld aangeboden, met op de display teksten, die gouden bergen beloven. Echter in onze winkel hoor je vaak van klanten de opmerking: “Ik heb al zoveel kussens gekocht…!” Doe dit niet! Weggegooid geld! Spaar je geld en koop EEN keer een goed kussen, welke je kunt omruilen als blijkt dat je alsnog de verkeerde hoogte c.q. hardheid hebt gekozen.

Onze oplossing

Door in de toekomst te gaan slapen met de Anti Nekpijn Pillow en het Slaapmaatje schept u voor uzelf een slaapklimaat, waarbij het lichaam (wervels en spieren) in stabiele zijligging, veel beter wordt ondersteund, waardoor de pijn afneemt en u van een veel betere nachtrust geniet.

Anti Nekpijn Pillow

De natuurlatex van de Anti Nekpijn Pillow geeft je nek in elke houding de juiste ondersteuning, en is verkrijgbaar in 3 hoogtes, 2 stevigheden en 2 verschillende tijken.
De hoogte van het kussen is ook afhankelijk van de breedte van je schouders. Daardoor is er altijd een kussen dat bij jou past!

Slaapmaatje

Het slaapmaatje in de standaard lengte maat van 110 cm, wordt geleverd inclusief een bijpassende molton en katoenen sloop. Deze katoenen sloop is leverbaar in verschillende kleuren.

Liever persoonlijk nekpijn advies?

Nekpijn.nl is een onderdeel van onze winkels Slaapspecialist Turkesteen in Veenendaal en Slaapspecialist Den Herder in Harderwijk.
In de webshop vind je een gedeelte van ons complete assortiment van onze winkels.
Ben je toe aan een lekker bed en wil je liever bij ons langskomen voor persoonlijke advies?

Maak dan een afspraak bij één van onze vestigingen!

Onze vestigingen

Den Herder Harderwijk

Turkesteen Veenendaal