Over Ons

Bij Slaapspecialist Turkesteen en Slaapspecialist Den Herder helpen wij je graag!

Den Herder slaapspecialist
Turkesteen slaapspecialist

Nekpijn.nl is een onderdeel van onze winkels Slaapspecialist Den Herder in Harderwijk en Turkesteen in Veenendaal

In de webshop vind je een gedeelte van ons complete assortiment van onze winkels.
Ben je toe aan een lekker bed en wil je liever bij ons langskomen voor persoonlijke advies?

Maak dan een afspraak bij één van onze vestigingen!

Ons team

Nekpijn eigenaren

Nekpijn.nl is onderdeel van onze fysieke winkels. Slaapspecialist Den Herder is al sinds 1928 gevestigd in Harderwijk. Daarnaast hebben wij nog een prachtige slaapspecialist, Turkesteen gevestigd sinds 1956 in Veenendaal.

Albert den Herder en Charlotte Pouwels zijn samen verantwoordelijk voor deze twee prachtige zaken en de webshop. Samen met hun team staan ze iedere dag met heel veel plezier in de twee winkels voor je klaar om je te mogen voorzien van het beste slaapadvies. Bij ons staat persoonlijk en deskundig advies, een goede service en het leveren van alleen dé beste slaapproducten hoog in het vaandel.

Je wilt toch ook uitgerust wakker worden?

Een uitgeslapen groet van het Team van Slaapspecialist Den Herder en Turkesteen!

CHARLOTTE

CHARLOTTE

Eigenaresse

Het slapen vak is er met de paplepel ingegoten. Ik kwam als kind natuurlijk al veel in de winkel van mijn vader.

Ik ben nu ruim 15 jaar werkzaam in het slapen vak. Voordat ik mijn eerste eigen beddenzaak opende heb ik diverse inkoop- en verkoopfuncties vervuld waar ik ontzettend veel over slapen heb geleerd.

ALBERT

ALBERT

Eigenaar

Al vanaf mijn achtste wist ik het al. Ik wil de zaak van mijn ouders overnemen. Sinds ongeveer 30 jaar  werk ik met passie in het bedden vak. De innovaties maken het interessant en leuk. Door de jaren is slapen behoorlijk veranderd en daar spelen we constant op in. Slapen is echt een vak. Klanten blij maken daar gaan we voor.

ERNA

ERNA

Slaap- & Bedtextiel expert

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de verkoop, o.a. in de drogisterij en in de kledingbranche ben ik uiteindelijk terechtgekomen in de beddenwereld In eerste instantie ben ik begonnen in de textielhoek, maar inmiddels van alle markten thuis. We werken hier met een leuk en gezellig team en hebben regelmatig veel lol met elkaar. Onze klantenkring is heel divers, wat ik persoonlijk heel erg leuk vind. De uitdaging is dan om samen met de klant het juiste product of oplossing te vinden.

LIZZY

LIZZY

Slaap- & bedtextiel expert

Ik ben al een aantal jaren werkzaam als verkoopadviseur bij Slaapspecialist Turkesteen. Een prachtige beddenspeciaalzaak waar ik met veel plezier klanten adviseer met betrekking tot exclusieve bedden & bedtextiel. Dit doe ik door op een professionele wijze een op maat en persoonlijk advies te geven en daarbij de juiste producten aan te bieden. Als klanten vervolgens terugkomen met de mededeling “ ik heb zo lekker geslapen” dan heb ik mijn doel bereikt en sluit ik af met “Tot uw Dienst’ oftewel “ At Your Service” !

BESSEL

BESSEL

Slaap - & kasten expert

Het is ontzettend fijn om mensen een goed advies te geven over slapen. De behoeftes wensen en omstandigheden van de klant zijn hierbij zeer belangrijke uitgangspunten om tot een zo passend mogelijke advies te komen. Mijn passie voor dit vakgebied breng ik dan ook graag over en het stemt mij gelukkig als de klant content is en de producten naar goedkeuring geplaatst zijn. Bij de totstandkoming van deze tevredenheid is ook het kostenplaatje van belang, kosten kunnen namelijk een uitdaging vormen echter is het prettig om samen met de klant tot een mooie oplossing te komen.

Janet

Janet

Bedtextiel expert

Ik ben Janet en ik werk sinds juli 2020 bij Den Herder Bedden. Hiervoor heb ik jaren lang in de modebranche gewerkt, waar ik veel geleerd heb over kleuren, stoffen en styling. Bij Den Herder Bedden geef ik advies in Bed textiel, zoals dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Hierbij komt mijn ervaring in de modebranche goed van pas. Ik vind het erg leuk om creatief mee te denken en advies te geven in de styling van de slaapkamer. Van een mooi opgemaakt bed met goed bedtextiel wordt toch iedereen blij!

SAMANTHA

SAMANTHA

Bedtextiel verkoopster

Tot nu toe ben ik vooral bezig geweest met backoffice. Maar de diversiteit in de werkzaamheden en het contact met klanten vindt ik ontzettend leuk. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar het werk toe.

Onze merken

Styledecor
Nekpijn merk Röwa
nekpijn merk sleepimage
nekpijn merk swissflex
nekpijn merk auping
Nekpijn merk beddinghouse
Nekpijn merk Hasena
Nekpijn merk silvana
nekpijn merk homecollection

Onze vestigingen

Den Herder Harderwijk

Turkesteen Veenendaal